infant

infant
infant creatiu

dimarts, 10 de desembre del 2013

Twitter


El twitter és una eina totalment desconeguda per mi, i vaig tenir la mala sort de no poder assistir a la classe que es va explicar la seva utilització. Tot i així, he investigat per la meva compte i he preguntat als meus companys per poder entendre aquesta eina de comunicació que encara no havia tingut la oportunitat d'utilitzar.

El Twitter és una red d'informació que permet comunicar-se a través de missatges de 140 caràcters com a màxim, doncs l'objectiu és informar de forma breu, clara i concisa. A part dels missatge pots afegir un "hashtag" que permetrà a aquells que busquin el "hashtag" veure els tweets que la gent penja relacionat amb el tema. Un hashtag es reconeix perquè és allò que va derrera de "#".
El twitter és com un diari de titulars, però l'avantatge és que pots conèixer les notícies en temps real i per tant estàs informat de tot el que passa, molt útil en la societat d'informació en la que vivim.


En el twitter pots seguir a altres persones, de manera que quan publiquin algun tweet podràs llegir-lo sense necessitat de buscar la persona, simplement apareixerà a la pantalla de "Cronologia".

Un exemple de tweet és: "La pissarra digital ens permet visitar el món i que el món entri a l'aula #gitic13"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada