infant

infant
infant creatiu

dilluns, 9 de desembre del 2013

Prezi

Ja vaig sentir a parlar del Prezi l'any passat, però com que no el sabia utilitzar vaig seguir fent les meves presentacions en PowerPoint. Aquest any a GITIC he pogut conèixer aquest programa i ara és l'únic que utilitzo perquè les presentacions que es poden fer són molt més originals i agradables visualment.

El Prezi és un programa de presentacions online, per tant, està en allò que anomenem "el núvol". El Prezi es diferencia de els altres tipus de presentacions, com el PowerPoint, perquè permet apropar i allunyar la zona de la presentació i fer zooms, doncs el Prezi funciona per jerarquies, tenim una idea principal i després de menys que les veurem més petits i més grans quan vulguem centrar l'atenció en elles. És molt útil alhora de presentar idees, però també s'hi pot incloure imatges, vídeos, etc. i tot això es pot agrupar dins d'uns marcs. Un dels avantatges que té el Prezi és que es pot compartir i treballar, diferent gent, des de diferents ordinadors, en un mateix Prezi.

Com a futura mestra crec que el Prezi, per les seves característiques, pot ser molt útil educativament si s'utilitza bé. És una eina que tant els mestres com els alumnes poden utilitzar.

Com crear un Prezi:

1. Primer prem aquest botó







2. s'obriràn un munt de possibles formes de Prezi, si n'escolleixes una després la podràs modificar segons els teus interessos. Tot i així, també tens l'opció de iniciar el prezi en blanc









3. Un cop inicies el Prezi, si cliques sobre "Temas" podras escollir-ne un o personalitzar el tems actual escollint el color de fons, el color dels marcs que engloben el contingut, el color de la lletra, etc.

4. Per insertar text només has de clicar amb el mouse i ja apareixerà un quadre transparent en el qual hi pots escriure. Si vols emmarcar-ho has de clicar sobre "Marcos i flechas".

5. Si vols inservar una imatge, un vídeo, un archiu, etc. has de clicar a "Insertar".

6. No caldrà que et preocupis d'anar guardant el Prezi ja que s'actualitza sol gràcies a que està al núvol

7. Un cop has creat el teu Prezi, si vols canviar l'ordre només cal anar a la barra lateral, premer sobre la "diapositiva" que vols moure i arrossegar-la al seu nou lloc.
 














8. Per presentar-lo només cal clicar sobre:




Un exemples de Prezi és el següent:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada