infant

infant
infant creatiu

dimecres, 11 de desembre del 2013

Qui ets tu, Alba?

A classe de COED ens han proposat fer un treball de descripció que inicialment es tracta d'escollir una persona de la classe, documentar-nos sobre aquesta persona i fer-li una fotografia o vídeo amb la intenció de transmetre allò que pensem d'aquella persona.

Per fer-ho vam llegir un text que ens va donar la professora que tenia l'objectiu d'oferir suggeriments sobre com realitzar imatges documentals. Primer de tot defineix documentar com "Deixar constància estètica i narrada de manera visual, audiovisual o escrita d'un procés educatiu que estem observant i sobre el qual estem reflexionant". Segonament deixa clar que les imatges revelen molt, descobreixen virtuts i valors, límits i trdicions d'una escola. Cada imatge, per tant, ha de comunicar un missatge precís i clar. El text segueix explicant diverses tècniques de fotografia que m'ha estat útil conèixer perquè m'agrada la fotografia però en sóc només una aficionada.

En el meu cas volia una fotografia molt descriptiva sobre el que és per mi l'Alba Fresno, el que ella em transmet i ho he fet mitjançant una imatge que es composa d'una fotografia central en la qual se la veu tota i unes fotografies més petitones al voltant que remarquen alguns detalls que considero rellevants de la seva personalitat o de la seva manera de fer.


També ens van demanar que fèssim una descripció escrita, us la deixo aquí, d'aquesta manera podreu conèixer una mica a l'Alba.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada