infant

infant
infant creatiu

dimarts, 10 de desembre del 2013

Identitat i Territori - l'exposició

Avui hem exposat l'Alba i jo l'exposició de la qual vaig parlar sobre la Gimnàstica Artística. Preparant l'exposició l'Alba i jo ens ho hem passat molt bé perquè hem pogut recordar i reviure mitjançant fotografies i vídeos moments molt importants per a nosaltres. A més, fent l'exposició totes dues ens hem sentit força còmodes davant del públic, els nervis inicials han desaparegut aviat i hem pogut gaudir mentre explicàvem el que era per nosaltres la Gimnàstica Artística.

El nostre objectiu alhora de fer l'exposició ha estat que els nostres companys entenguin que la nostra amistat ve de molt més enllà de la universitat i com la Gimnàstica Artística ha afectat a la nostra relació. És per això que hem triat uns temes en concret sobre els quals parlar.



  1. Primera competició: La primera competició va ser quan fèiem 3r de primària. Tot just feia 3 mesos que havíem començat la gimnàstica i va ser el primer cop que vam haver d'enfrontar-nos als nervis i la pressió de la competició. També, però, vam haver de donar-nos ànims entre totes les companyes de l'equip i aquest va ser un valor que la nostra entrenadora donava importància.
  2. Alçada: L'Alba i jo sempre hem tingut una alçada molt semblant i a les competicions de la federació catalana, al acabar, sempre es feia una desfilada en ordre d'alçada de manera que teníem un problema a l'hora de decidir qui era la primera de la fila, la que a més, portava la mascota (un ós de peluix). Per tant, vam decidir que una competició aniria ella davant i una altra jo.
  3. Mireia: La Mireia va ser la nostra primera entrenadora, però no només va ser la que ens va iniciar en la gimnàstica, sinó que també ens va transmetre molts valors importants. A més, era una noia molt dolça i això és el que més recordem d'ella. Va haver de marxar a entrenar a Vic i com a record ens va deixar un petit conillet de peluix que encara guardem totes dues. Al cap d'uns anys de seguir-la veient a les competicions de la federació catalana la Mireia va patir un accident de cotxe i va morir. Nosaltres no l'hem oblidada ni la oblidarem.
  4. Competicions: Cada anys fèiem 3 competicions de la federació catalana i dues al nostre gimnàs. A les competicions ens havíem de donar suport entre les companyes perquè vivíem moments de pressió. Tot i així ens ho passàvem molt bé perquè ens agradava molt competir. Per situar-nos anomenaré els 4 aparells dels que consta la gimnàstica artística: la barra, el salt, el terra i les asimètriques.
  5. Dinars: Després de les competicions, un cop ja estàvem relaxades, anàvem a dinar juntes amb els nostres pares i la resta de l'equip. Era un moment important perquè ens unia més. A més, els nostres pares van establir una gran amistat i gràcies a això ha estat molt més fàcil per a nosaltres ser amigues.
  6. INEFC: Alguns estius anàvem al que nosaltres anomenem INEFC, un casal d'estiu de gimnàstica artística. Això va enfortir la nostra amistat perquè no només ens veiem a l'escola, sinó també a l'estiu fent aquest esport que tant ens agrada.
  7. Andorra: Cada anys anàvem a Adorra 3 dies a fer una exhibició amb els gimnastes andorrans. Els matins entrenàvem i a les tardes fèiem alguna activitat per relaxar-nos. La única diferència de les competicions era que la barra la fèiem per parelles, i l'alba i jo sempre vam anar juntes, i el terra, que el fèiem tot l'equip junts i en un parell d'ocasions fins i tot ens vam unir amb l'equip masculí de Gimnàstica Artística.
  8. Companyerisme: Aquest és un sentiment que hem volgut destacar perquè ha estat present des del primer dia que vam començar la gimnàstica artística.
L'Alba i Jo ja no pràctiquem aquest esport que tant ens ha donar, tot i així seguim en contacte amb la gimnàstica, ella donant classes de gimnàstica i jo a través de la meva germana petita que ha heredat de mi la passió per la gimnàstica i a la qual ajudo a preparar les seves competicions. A més, l'Alba i jo seguim tenint els valors que vam aprendre d'aquest esport.

A continuació deixo el Prezi que hem preparat l'Alba i jo, esperem, totes dues, que us agradi molt i els que heu estat a l'exposició, que hagueu gaudit amb la nostra petita presentació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada