infant

infant
infant creatiu

dimarts, 1 d’octubre del 2013

GOOGLE DRIVE

Google Drive és una eina que permet emmagatzemar, crear, modificar i compartir arxius i carpetes de tot tipus en un únic lloc. Aquesta eina pot ser utilitzada des de qualsevol lloc amb accés a internet, no és necessari portar un suport material com el pen drive.

Des del Google Drive pots crear documents, presentacions, fulls de càlcul, etc, però també hi pots penjar les carpetes, documents, etc. que no has creat en el drive. A més, manten actualitzats tots els elements automàticament de manera que pots modificar els documents o bé tornar a versions antigues. Una altra característica a destacar és la seva sincronització amb altres ordinadors de manera que persones des de diferents llocs poden treballar simultàniament un mateix document.


El google drive és molt útil per l'educació, doncs actualment vivim en un món en el qual la velocitat és un valor per si mateix. El google drive permet a l'Infant estar actualitzat en tot moment i a l'hora de fer treballs en grup ja no cal quedar una tarda, cosa molt difícil doncs els nens sempre estan fent activitats, i es pot quedar al drive per fer la feina. A més, hi ha el xat que permet comunicar als companys allò que un pensa o una nova idea sense escriure en el document. Per el mestre també és molt útil doncs si els alumnes comparteixen el treball amb el mestre aquest pot veure l'evolució del treball i pot fins i tot fer recomanacions mitjançant les etiquetes.

Amb un grup de 4 companyes hem fet una valoració de la utilitat del drive i el que ens pot aportar el seu ús a la universitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada